van Dijk aanleg is voor uw de installateur en adviseur op het gebied van grote en kleine data- en communicatienetwerken. Door te innoveren met techniek en goed samenwerken realiseren we voor al onze opdrachtgevers duurzame oplossingen. Hierbij staan flexibiliteit en veelzijdigheid voorop.
Het datanetwerk
Al uw wensen op het gebied van datanetwerken zijn bij ons in goede handen. Na de opname van het project zullen wij meedenken om voor u de beste oplossing te vinden, het netwerk bestaat altijd uit een stervormig netwerk waarin alle mogelijke systemen met elkaar in verbinding staan, na de aanleg is er dus met een simpele handeling altijd een wijziging aan te brengen door de eindgebruiker zelf wat kostenbesparend is. Na de aanleg wordt het datanetwerk gemeten en op uw verzoek gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een goedwerkend netwerk en zijn er geen concessies aan kwaliteit. Onze ambitie op het gebied van bekabeling, aanleg en installatie van datanetwerken:

  • betrouwbaarheid
  • kostenreductie
  • innovatief

van Dijk aanleg onderscheidt zich als klant- en servicegerichte aanbieder van elektrotechnische installaties, door veel aandacht voor innovatie, planning en budget.
Kostenbesparing
Elektrotechnische installaties zijn een belangrijk onderdeel van zowel grote als kleine bouwprojecten. Inzicht in uw totaalkosten verkrijgt u door ons al in de ontwerpfase bij uw project te betrekken. Wij ontwikkelen voor u de beste en meest toekomstbestendige installatie, installeren deze en realiseren daarmee ook nog een interessante kostenreductie.
Ambitie
Ons doel is om bij u als opdrachtgever een bijdrage te leveren aan:

  • meer rendement door innovatieve techniek
  • minder kosten door slim samenwerken en duurzame oplossingen
  • een gezond en veilig milieu voor medewerkers en bezoekers